Alumni KeMo Glasnik

Udruga Alumni KeMo krenula je s objavom Alumni KeMo Glasnika u elektroničkom izdanju. Glasnik ima nekoliko ciljeva: promovirati aktivnosti članova udruge, poboljšati prepoznatljivost udruge i Odjela, međusobno se povezati i ostvariti novu suradnju, potaknuli razmjenu znanja i iskustva, osigurati nove aktivnosti i sudjelovanja članova u stručnim i znanstvenim djelatnostima.

Ideja iza pokretanja objave Glasnika je privući nove članove udruge te putem upoznavanja s radom djelatnika Odjela privući potencijalne suradnike i studente studija kemije. Informiranjem o programima, projektima i istraživanjima na Odjelu nadamo se povezivanju s novim suradnicima, razradi novih projekata i organizaciji novih aktivnosti.

Pozivamo Vas da se uključite u kreiranje Alumni KeMo Glasnika. Informacije o svojim aktivnostima (objavljivanju radova, sudjelovanju na simpozijima, konferencijama i skupovima, projektima, usavršavanjima, stručnim putovanjima, popularizaciji znanosti i sl.) te prijedloge i komentare možete poslati na adresu elektroničke pošte (alumni@kemija.unios.hr).

Ovdje možete preuzeti Glasnik:

ALUMNI KeMo GLASNIK 2023_1

ALUMNI KeMo GLASNIK 2023_2