Dan mladih istraživača


Plakat-final[PDF]
Datum održavanja skupa: 16.04.2018.
Mjesto: Aula Sveučilišta (Rektorat)
Adresa: Trg Svetog Trojstva 3, Osijek

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Medicinski fakultet Osijek, Odjel za kemiju i Odjel za biologiju ove godine po prvi puta organiziraju znanstveni skup „Dan mladih istraživača“ s ciljem okupljanja mladih znanstvenika i istraživača Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku koji pripadaju srodnim područjima znanosti.
Skup će pružiti priliku mladim istraživačima (doktorandima i poslijedoktorandima) prezentaciju svojih rezultata istraživanja, upoznavanje i razmjenu ideja te prikupljanje novih znanja i iskustava. Na Skupu će se mladi istraživači moći predstaviti usmenim izlaganjem znanstvenih istraživanja nastalih izradom doktorske disertacije i/ili sudjelovanja na znanstvenim projektima.
Misao vodilja organiziranja skupa „Dan mladih istraživača“, osim poticanja interdisciplinarnosti, je što će Skup omogućiti razmjenu i stvaranje novih ideja i prijateljstava te uvelike doprinijeti stjecanju znanja, vještina i kompetencija neophodnih za rad na znanstveno-istraživačkom i nastavnom polju.
Međusobno povezivanje mladih sa sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku je potrebno i sigurno se na ovakvim temeljima stvara buduća zajednička suradnja.
Veselimo se Vašem dolasku!
Detaljnije informacije možete potražiti na internetskoj stranici skupa: Dan mladih istraživačaGREEN konferencija

 

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u suradnji s Međunarodnom federacijom za zdravstvenu ekologiju (IFEH), Odjelom za kemiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te mrežom institucija iz Hrvatske i inozemstva organizira 1. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju koja će se povodom 22. svibnja Međunarodnog dana bioraznolikosti održati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, 17. i 18. svibnja 2018.

Ciljevi 1. međunarodne studentske GREEN konferencije su okupljanje studenata prirodnih, biomedicinskih, tehničkih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti, popularizacija znanosti, razmjena i nadogradnja znanja, promicanje multidisciplinarnog pristupa području zaštite okoliša, primjena smjernica održivog razvoja te ostvarivanje zdravijeg načina života.

 

PRIJAVE RADOVA

Sažetak rada (do 200 riječi) na hrvatskom i/ili engleskom jeziku potrebno je poslati putem internetske stranice 1. međunarodne studentske GREEN konferencije

(http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/index.php/prijava-sazetaka-i-radova/)

do 16.04.2018.

 

SEKCIJE

Prirodne znanosti

Biomedicina i zdravstvo

Tehničke znanosti

Biotehničke znanosti

Društvene znanosti

Humanističke znanosti

Interdisciplinarno

*za sudjelovanje studenata u radu Konferencije nije potrebna uplata kotizacije

Detaljne informacije dostupne su na internetskoj stranici Konferencije:

http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/

Konferencija PDF

Konferencija PDF ENG