Svečana promocija Odjela za kemiju

Svečana promocija Odjela za kemiju

Svečana promocija Odjela za kemiju održana je u petak, 10. lipnja 2022. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek u Auli Magna u 10.00 sati.

Na svečanoj promociji rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof. dr. sc. Vlado Guberac promovirao je 33 magistra kemije i 19 sveučilišnih prvostupnika kemije. Pročelnica Odjela za kemiju izv. prof. dr. sc. Elvira Kovač-Andrić dodijelila je magistrima kemije pristupnice i jednogodišnje članarine za članstvo u Hrvatskom Kemijskom Društvu. Zamjenica pročelnice za nastavu i studente Odjela za kemiju doc. dr. sc. Martina Šrajer Gajdošik i zamjenica pročelnice za znanstvenoistraživačku djelatnost Odjela za kemiju izv. prof. dr. sc. Martina Medvidović-Kosanović dodijelile su nagrade pročelnice najboljim studentima za prošlu akademsku 2020/2021. godinu.

  • za 1. god. preddiplomskog studija- Silvia Midenjak
  • za 2. god. preddiplomskog studija- Ivan Pritišanac, Dominik Tadić
  • za 3. god. preddiplomskog studija- Tomislav Šilješ
  • za 1. god. diplomskog studija; smjer: nastavnički- Ivana Novak
  • za 1. god. diplomskog studija; istraživački smjer- Ana Plasajec
  • za 2. god. diplomskog studija; istraživački smjer- Stjepan Šarić.

Predstavnica sveučilišnih prvostupnika Mateja Peršić i predstavnica magistara Valentina Novački održali su govore zahvale u ime promoviranih kolega. Promocija se održala pred prepunom dvoranom ponosnih roditelja i drugih članova obitelji promoviranih studenata i naših profesora. Program promocije svojim je izvedbama himne i drugih pjesama pratio i obogatio vokalni sastav ”Akvarel”.