Alumni KeMo radionica „Dobra proizvođačka praksa osnovna je norma za proizvodnju lijekova i upravljanje kvalitetom“
Autor: Joud Kassab, mag. chem.
Mjesto i vrijeme održavanja:
Yasenka d.o.o. (Dvanaest redarstvenika 2/c, Vukovar)
27.3. 2023. u 10:00 h
Prijave: https://forms.gle/pESiUMd7omdUxXn67
Alumni KeMo radionica „Priprema vode za ljudsku potrošnju te obrada otpadne tehnološke vode iz mesne industrije“
Autor: Ana Sluganović, mag. ing. proc.
Mjesto i vrijeme održavanja:
Prosciutto Pannonico d.o.o., Pogon za proizvodnju pršuta (Prstenova 4, Čepin)
26. 4. 2023. u 10:00 h
Prijave: https://forms.gle/u8KTNPUyD11sTHU26
Alumni KeMo radionica „Dobra laboratorijska praksa – siguran i kvalitetan rad u analitičkom laboratoriju“
Autor: Ivana Zegnal, dipl. ing. preh. teh.
Mjesto i vrijeme održavanja:
Centar za tlo (Vinkovačka cesta 63c, Osijek)
22. 5. 2023. u 10:00 h
Prijave: https://forms.gle/W98htWXTDDWrDDze7
Alumni KeMo radionica „Proizvodnja filter čajeva po IFS standardu za kvalitetu i sigurnost hrane“
Autor: Lovorka Lovrić-Kurbanović
Mjesto i vrijeme održavanja:
Agristar d.o.o. (Josipa Kozarca 31, Tenja)
5. 6. 2023. u 10:00 h
Prijave: https://forms.gle/TtTsGqQYVfTAB3hM7