Ponovljeni javni poziv Agencije za znanost i visoko obrazovanje za prijavljivanje kandidata za rad u stručnim povjerenstvima u postupcima vanjskih vrednovanja kvalitete

Poštovani/e,

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) poziva sve zainteresirane kandidate za rad u stručnim povjerenstvima u postupcima vanjskih vrednovanja kvalitete visokih učilišta i znanstvenih instituta u Republici Hrvatskoj (znanstvenike, nastavnike i studente) iz svih područja znanosti i umjetnosti, s dobrim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu, da se prijave u bazu članova stručnih povjerenstava Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

O postupcima vanjskih vrednovanja kvalitete visokih učilišta i znanstvenih instituta više možete saznati na mrežnoj stranici Agencije www.azvo.hr.

Obrasci za prijave kandidata: https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-znanstvenici-nastavnici  i  https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-studenti.

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite putem e-adrese: akreditacija-visoko@azvo.hr i akreditacija-znanost@azvo.hr.

Unaprijed zahvaljujemo!

S poštovanjem.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje